stress en burnout


 

Met onze huidige lifestyle heb je te maken met veel prikkels van buitenaf die stress kunnen geven. In hoeverre ben je nog in staat te luisteren naar wat er in jou gebeurt?

Een kwartiertje is zo wegge(z)appt, maar elke dag 15 minuten stil zijn, zal je leven veranderen.

 


 

Ervaar de vele profits van meditatie door het simpel te doen!

 

Leven in het hier en nu

Door stil te zijn creëer je ruimte tussen wie je bent en wat je doet. Ruimte om meer te luisteren wat je hart je ingeeft en te leven in het hier en nu.

Zintuiglijke waarneming verfijnen

Je ontwikkelt een bewuster gebruik van al jouw zintuigen en leert te luisteren naar de stilte achter het geluid.

Hersenen ontspannen

Je creëert meer alfa golven, oftewel ontspanningsfrequenties in je hersenen. De auto in zijn vrij met de motor stationair. Je bent alert, maar ontspannen.

Denken loslaten

Meditatie maakt je bewuster van de werking van jouw denken en hoe om te gaan met 80.000 bewuste gedachten op een dag.

Toezien op gedachten en emoties

Met meditatie leer je dat deel van je hersenen te gebruiken dat kan toekijken op gedachten, emoties, verwachtingen, oordelen en angsten; en er niet in verstrikt te raken.

Luisteren naar je lichaam

Door te luisteren naar jouw lichaam en de signalen die het afgeeft, kom je eerder bij je werkelijke gevoel en kan je stress en ziekte voorkomen.

Ademhaling verdiepen en stress loslaten

Een diepere ademhaling zorgt niet alleen voor meer ontspanning in lichaam en geest, maar ook voor een betere doorbloeding, doorstroming en afvoer van afvalstoffen.

Innerlijk evenwicht ervaren en in harmonie

Meditatie is een krachtig gereedschap om meer innerlijk evenwicht te ervaren en brengt in harmonie. Een positieve vibe voor jou, je huis, je straat, je buurt!

Share
This