27 mei 2015

van vonk naar vuur

tornado


Reageren op een situatie zonder erbij na te denken . . . iedereen kent vast wel die momenten in zijn leven. 

Reageren puur op gevoel. Intuïtief. Met een onverwacht goed resultaat. Dit lijkt misschien een toevallige gebeurtenis, maar dit kan iedereen zelf creëren, of in ieder geval de kans vergroten.

Het geheim is dat wij niet iets moeten doen, nee juist iets niet hoeven te doen . . .namelijk NADENKEN!


 

 stop doing the wrong thing, the right thing does itself

s p a r k coacht en traint mensen meer vertrouwen te krijgen in hun aangeboren kwaliteiten. Het innerlijk laten spreken in plaats van zich te verlaten op aangeleerde gedrags- en denkpatronen. Hier is lef voor nodig, maar oefening baart kunst! Met een gezonde dosis zelfkennis over jouw minder sterke ‘automatische’ gedrags- en denkprogramma’s en de juiste gereedschappen ontsteekt zich een vuur dat nooit meer dooft. Een enthousiasme dat aanspoort tot origineel en oorspronkelijk communiceren, handelen en ZIJN.

het grootste vuur begint met één vonk s p a r k  t o  f i r e

s p a r k faciliteert de geboorte van die eerste vonk, gevoed door de eigen wil tot verbetering, de motivatie talenten en kernkwaliteiten in dienst te stellen van het bedrijf, de relatie, het leven in zijn geheel. s p a r k kent de hobbels die iedereen tegenkomt in dit proces, uit eigen ervaring! We walk what we talk. Als we het hebben over ‘echt’ of authentiek gedrag, dan mag je dit uiteraard ook van ons verwachten.

s p a r k steekt diep in

geen gesprekstechnieken maar de basismechanismen van communicatie

geen truckjes maar werkelijk inzicht in bewustzijnsniveaus van denken en handelen

geen gevat weerwoord, maar een gevoelsreactie vanuit het hart . . .

s p a r k werkt met de totaliteit

Niet alleen het verstand en intellect gebruiken, maar ook luisteren en optimaal gebruik maken van de signalen die het lichaam ons geeft. In welke mate hanteren wij onze gevoelens, geassocieerd met ons hart, als richtlijn en uitgangspunt van leven.

Hoe wij ons voeden – letterlijk en figuurlijk – bepaalt hoe wij onze dag indelen en wat onze prioriteiten zijn, die uiteindelijk weer onze acties bepalen.Ons hart blijkt de sleutel tot ontwikkeling en vooruitgang.

s p a r k  t o  f i r e voor wie bezield wil leven en werken

Share
This