coaching bij jong volwassenen kan helpen als de druk oploopt of als je verstrikt raakt in alles wat er speelt

coaching voor jong volwassenen

De huidige tijd is onvoorspelbaar en zeker als je jong bent kan dat allerlei vragen oproepen. Tijdens jouw studie, als je net begonnen bent met een nieuwe baan of als je keuzes moet maken bijvoorbeeld.  Er komt veel op ons af en dat maakt het soms lastig om de weg te vinden en jezelf staande te houden. Daarom biedt s p a r k coaching voor jong volwassenen aan.

geen voorbeeld uit het verleden in deze tijd

Er is steeds meer druk van buitenaf, wat gevoelens van twijfel, onzekerheid of boosheid kan oproepen. Ga je je isoleren of pieker je te veel? Raak je gestresst? Zoek je veel afleiding op social media? Of ga je (steeds meer) verdovende middelen gebruiken? Coaching voor jong volwassenen kan helpen als je verstrikt raakt in alles wat er speelt, de druk te hoog oploopt of als je onvoldoende wegwijs vindt bij ouders en leraren.

feedback en een nieuw perspectief

Juist in deze overgangsfase naar volwassenheid is het goed om stil te staan bij jouw eigen normen en waarden. Los van maatschappelijke normen of hoe je opgevoed bent. Wat voel ik? Wat is belangrijk en waardevol voor mij? Wat wil ik? Marcus biedt een luisterend oor en helpt je op weg met een schatkist aan kennis, ervaring en praktische tools!

op weg naar kwaliteit van leven

Leren vertrouwen op wat jij voelt en daar trouw aan durven blijven. Het is een uitdaging om authentiek te zijn in een wereld die jou graag plaatjes voorhoudt. Door samen knopen te ontwarren, halen we de essentie naar boven van wat echt belangrijk is. En dit zal jou helpen om uit de veelheid en drukte van alle dag bij jezelf uit te komen.

Je kan altijd bellen met vragen

Als je nog vragen hebt of mij wilt spreken om te voelen of het klikt, schroom niet om mij te bellen! Je kunt mij ook een mail sturen of via whatsapp een berichtje sturen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op: Marcus

Neem contact op met Marcus

Bel of app mij! mob: 06 432779955