een energetische behandeling harmoniseert het mentale, fysieke en emotionele veld

coaching & healing

Een energetische behandeling of healing helpt jouw systeem te ontspannen. Healing is een overdracht van energie en niet gelimiteerd door tijd of ruimte. Alles is immers energie en heeft zijn eigen trilling. Niet alleen wat je hoort, maar ook wat je ziet, voelt en denkt. Een healing kan daarom ook goed op afstand gedaan worden. Omdat je bijvoorbeeld ver weg woont, slecht ter been bent of het juist fijn is om in eigen huis te ontspannen en je niet de deur uit hoeft. Helemaal in tijden van Corona.  Als ik mij op jouw energieveld afstem kan ik daarmee werken, ook als je thuis blijft.

Signalen die het lichaam geeft

Ons emotionele, fysieke en mentale veld beïnvloeden elkaar voortdurend en jouw lichaam is altijd op zoek naar het (her)vinden van balans. Dat gaat vaak zonder dat je dat zelf in de gaten hebt. Aan het eind van de dag krijg je misschien hoofdpijn, ben je moe, lusteloos, of hyper omdat je weinig gegeten hebt. Allemaal signalen dat jouw lichaam hard aan het werk is om jou zo goed mogelijk te blijven bedienen. Vaak gaan we door en negeren vage of fysieke klachten, met alle consequenties van dien.

wanneer helpt een energetische behandeling of healing

Een energetische behandeling of healing, kan helpen bij allerlei klachten. Als je slecht slaapt, niet zo lekker in je vel zit, gestresst of overprikkeld bent, ongemak voelt of last hebt van pijnen in je lichaam. Ook kijk ik met je mee tijdens de healing en kan ik informatie krijgen over wat er speelt op dit moment. Voor klanten is dit vaak een herkenning en prettige bevestiging van wat ze al weten of (onbewust) ervaren. Dieper inzicht hoe hiermee om te gaan, kan je helpen beter te beschikken over jezelf. Na de healing sluit ik daarom altijd kort wat ik waargenomen heb.

voor vragen en tarieven

Heb je vragen over wat ik precies voor je kan doen, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen met Martine Vogel over s p a r k

G. B. projectmedewerker reintegratie

Het is net of ze bij je is, ik werd opgenomen in een helende en zachte energie. Ik voelde daarna minder pijn en meer rust. Ook kon ik mij beter overgeven aan wat ik in mijzelf ervaar; dit geeft vertrouwen. Uniek hoe Martine mijn patronen en bewegingen volgt en die na afloop helder verwoord, zonder oordeel. Zo krijg ik belangrijke informatie over mijzelf en mijn gedrag! En elke healing ervaar ik zelf weer anders.  

E. G. trainer

Martine geeft met haar feedback in heldere woorden terug wat zij tijdens de healing heeft waargenomen en checkt zorgvuldig of de feedback wordt herkent. Dit nodigt uit tot reflectie. Ik heb de healing ervaren als een diepe ontspanning en warm bad. Die ervaring op zich is al helend.’ 

healing op afstand

D.M. HR adviseur

‘Ik viel tijdens de healing direct in een diepe slaap, terwijl ik nooit overdag kan slapen. Andere keer ervaarde ik een diepe ontspanning in mijn longen en ademhaling, wat ik voor mijn astma als zeer prettig ervaren heb.’ 

A.v.O.

‘Tijdens de healing heb ik niet zo veel gevoeld, maar die nacht heb ik wel heel diep geslapen.’