luister naar jouw lichaam en ga effectief om met stress signalen

holistische ontspannings behandeling

Luister naar jouw lichaam en zorg dat het regelmatig spanning kwijt kan raken. Na een holistische ontspanningsbehandeling ben je weer meer verbonden met jezelf. En kan je beter voelen wat jij werkelijk nodig hebt. Met onze huidige lifestyle en grote nadruk op mentale processen heb je te maken met veel prikkels die stress kunnen geven. In hoeverre ben je dan nog in staat te luisteren naar wat er binnen in jou gebeurt?

luister naar jouw lichaam

Een holistische behandeling ontdoet je van alles wat teveel is: stress, afvalstoffen en (emotionele) blokkades. Het brengt niet alleen een diepere ontspanning en doorstroming in je lichaam, maar geeft ook meer ruimte in alles wat je dagelijks doet. Als je je lichaam regelmatig de kans geeft om spanning los te laten, kom je eerder in balans en kan je stress en zelfs ziekte voorkomen.

klachten voorkomen met stresspreventie

Een gezonde levenswijze brengt inspanning en ontspanning in evenwicht. Hiervoor is inzicht nodig in de samenwerking tussen mentale, emotionele en fysieke processen. Wij bieden tools om deze meer met elkaar in balans te brengen. Want juist de samenwerking is van cruciaal belang voor voldoende veerkracht en vitaliteit.

kwaliteit van leven en werk verbeteren

Als jij de kwaliteit van werken en leven wil verbeteren helpt de dagelijkse mantra luister naar jouw lichaam in alles wat je doet. Op het gebied van in- en ontspanning, beweging, ademhaling en voeding. Wij geven graag advies ter ondersteuning van een behandeltraject of persoonlijke coaching en training

vragen en tarieven behandelingen

Kijk hier voor tarieven of neem bij vragen vrijblijvend contact op met Martine: over s p a r k

J. W. Project Manager.

Niet alleen de behandeling maar ook het stukje persoonlijke begeleiding tijdens de sessies hebben een groot effect gehad op mijn lifestyle en algeheel gevoel van welzijn. Ik gebruik nog steeds het advies dat Martine me gegeven heeft. Ze is erg goed in het aanraken van de essentie wat je nodig hebt in dat moment van je leven. Iedereen die meer uit zijn leven wil halen kan ik je haar zeer aanbevelen.”

David van der Laan – Projectleider Technisch Beheer bij Unica.

Na verwerking van een heftige gebeurtenis in mijn leven kwam ik bij s p a r k terecht. Door de coachings van Marcus kreeg ik mentaal weer ruimte, maar de laatste restspanning kreeg ik mijn lichaam maar niet uit. De behandelingen van Martine waren net wat ik nodig had. Het was soms pittig, maar gaf een diepere ontspanning. Ook het advies op het gebied van gezond leven had een goed effect op mijn levenswijze. Ik slaap beter, en voel me een stuk vitaler. De opgekropte energie is verdwenen. Iedereen die toe is aan een reset kan ik s p a r k zeer aanbevelen.

luisteren naar het lichaam