luisteren naar het lichaam en bewuster en effectiever omgaan met stress signalen

holistische ontspannings behandeling

Met onze huidige lifestyle en grote nadruk op mentale processen hebben we te maken met veel prikkels van buitenaf die in hoge mate stress geven. In hoeverre zijn we dan nog in staat te luisteren naar het lichaam en wat er in onszelf gebeurt?

Het traject bestaat uit een aantal diepte-, en ontspanningsbehandelingen en een persoonlijk advies hoe kwaliteit van werken en leven te kunnen verbeteren. Op het gebied van lifestyle, voeding, ademhaling, het verbinden met en het luisteren naar het lichaam in alles wat we doen. Dit kan een essentieel onderdeel uitmaken van behandeling bij burnout of andere uitvalvraagstukken, maar ook bij een persoonlijk ontwikkelingstraject.

stress en ziekte voorkomen

De behandelingen ontdoen van alles wat teveel is: stress, afvalstoffen en (emotionele) blokkades. Het brengt een diepere ontspanning en doorstroming in het lichaam en geeft ook meer ruimte, zowel mentaal, fysiek als emotioneel. Als het lichaam regelmatig de ruimte krijgt om spanning los te laten, komt men eerder in balans en kan stress en ziekte voorkomen worden.

luisteren naar het lichaam

David van der Laan – Projectleider Technisch Beheer bij Unica.

Na verwerking van een heftige gebeurtenis in mijn leven kwam ik bij s p a r k terecht. Door de coachings van Marcus kreeg ik mentaal weer ruimte, maar de laatste restspanning kreeg ik mijn lichaam maar niet uit. De behandelingen van Martine waren net wat ik nodig had. Haar massages waren pittig, maar gaven een diepere ontspanning. Ook het advies op het gebied van gezonde lifestyle hadden een goed effect op mijn levenswijze. Ik slaap beter, en voel me een stuk vitaler. De opgekropte energie is verdwenen. Iedereen die toe is aan een reset kan ik s p a r k zeer aanbevelen.

tarieven behandelingen

Voor meer info over holistische ontspannings behandelingen kun je contact opnemen met Martine Vogel 06 14194586.