de communicatie van mens tot mens vergroot en versnelt de kans op duurzaam herstel bij burn-out

M e n s t o t M e n s

Voor herstel bij burn-out bieden wij een intensief trainingstraject aan voor mensen in verschillende stadia van de burn-out. Er is grote bereidheid en wilskracht voor nodig om saboterende gedragspatronen te doorbreken en een burn-out te overwinnen. Daarbij is hulp onontbeerlijk en dat weten wij uit eigen ervaring.

de kracht van een groepsproces en feedback

Wij gebruiken de kracht van een groepsproces waarin communicatie van mens tot mens centraal staat: verdiepen met elkaar en leren van elkaars ervaringen. Meer dan 30 jaar ervaring in het begeleiden van zowel individuele als groepprocessen leert ons dat dit fundamenteel de snelste route is voor herstel op alle niveaus: mentaal, fysiek en emotioneel.

herstel bij burn-out

M e n s  t o t  M e n s is een rijke investering in jezelf. Je werkt aan herstel bij burn-out én je geeft een sterke impuls aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Je weet na dit traject beter waar jouw grenzen liggen en met groeiend zelfinzicht werk je aan een gezonde lifestyle, mét tools hoe om te gaan met stress. Dit werkt door in alles wat je leven inhoudt en zin geeft, van levensenergie tot relaties tot efficiency op je werk.

programma M e n s t o t M e n s : kennis, inzicht en tools bij burn-out

Het traject bestaat uit vier blokken verdeeld over drie maanden, met daarna een aantal terugkom-dagen en individuele coachingsessies, die zoveel mogelijk parallel lopen met een eventueel reïntegratie traject.

Elk trainingsblok heeft een gestructureerd dagprogramma met trainingssessies, lichaamswerk, stoelmassages en ontspanning. We werken op rustige locaties centraal gelegen in Nederland.  In de periode tussen de blokken in kan het geleerde thuis worden geïntegreerd en toegepast.

stress en burn-out klachten

R.M. Gezinsvoogd

“Het deel uitmaken van een groep heeft zeker bijgedragen aan de (h)erkenning en acceptatie van de ‘ziekte’ burn-out. De veiligheid, van en binnen de groep, zorgde ervoor dat ik mijn zelfbeeld en eigenwaarde meer heb teruggevonden.“

J.D. Managing Director

Het groepsproces vond ik heel leerzaam. Het echt eerlijk en open feedback geven en krijgen, heeft een diepere laag in mij geraakt. En met de nodige kennis die Marcus en Pieter delen, worden processen herkenbaar. Je kunt de opgedane kennis direct toepassen.”

meer clientverhalen

Voor meer clientverhalen kijk ook op: psycholoogharderwijk.com/category/stress-burnout/

gratis intake

Wij doen een gratis intake met een scherpe diagnose. De stress waar je aan blootstaat is vaak wel de aanleiding, maar zelden de oorzaak bij burn-out. Onderliggende factoren worden in kaart gebracht met een advies voor jouw hersteltraject.

programma aanvragen

M e n s  t o t  M e n s  is een produkt van praktijk de koning  en s p a r k samen.

Voor meer info & actuele data kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Marcus van den Roovaart staat je graag te woord: mob 0643277955.