mannengroepen zijn voor iedere man die verlangt naar meer verdieping en kwaliteit van leven

mannengroepen

In deze tijd van snelle en vaak oppervlakkige communicatie, heb je als man met vele facetten van leven en werk te maken. Hoe is je rol als partner, als vader, of in je werk, als eigen ondernemer. Laat je jezelf echt zien en durf je je werkelijke gevoelens te uiten? Neem je genoeg tijd en ruimte om jezelf te ontlasten met alle werkdruk, stress en verantwoording die op je schouders rust . . .

kwaliteit van leven en werken

Mannengroepen zijn trajecten voor iedere man die verlangt naar meer verdieping en kwaliteit van leven. Als je toe bent aan een persoonlijke reset met meer ruimte voor bewuste ontspanning op mentaal, emotioneel en fysiek niveau, dan is dit traject een mooie uitdaging voor jou.

een nieuw perspectief

Mannengroepen bieden de mogelijkheid om als mannen onder elkaar inzicht te krijgen in onderliggende gedragspatronen waarmee je jezelf saboteert en biedt tools voor loslaten (en preventie) van stress, feedback en authentieke communicatie. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, humor en een veelbelovend nieuw perspectief!

mannengroepen: groepsproces versnelt vooruitgang

De ervaring leert hoe essentieel een groepproces kan zijn om gedragspatronen te doorbreken en de gewenste verandering sneller in gang te zetten. Daarom kan een mannengroep, ook naast bijvoorbeeld een individueel traject, zeer aanvullend zijn.

K.M. Persvoorlichter

“We kenden elkaar niet, maar deelden toch hart en leed met elkaar. Het is geweldig te ervaren dat je er als mens mag zijn en dat ik mijzelf kon laten zien en horen. Dat levert ruimte op en heelt onverwerkte ervaringen.. Als het me lukt om hier over mijn gevoel en falen te praten, dan kan dat ook thuis en met anderen.”

praktijk de koning & s p a r k

Marcus van den Roovaart en Pieter de Koning geven mannengroepen in Harderwijk en Utrecht. Met kennis van zaken en een rijke levenservaring werken zij naadloos samen, vanuit hun hart en met gevoel voor humor.

data en tarieven

Voor meer info over Mannenwerk,  kun je contact opnemen met s p a r k