meditatie is een krachtig gereedschap voor meer ontspanning, balans en aandacht in het hier en nu

meditatie en mindfulness

Met onze huidige lifestyle heb je te maken met veel prikkels van buitenaf die stress kunnen geven. In hoeverre ben je nog in staat te luisteren naar wat er in jou gebeurt? Meditatie en je verbinden met de stilte in jezelf is essentieel om ruimte te creëren tussen wie je bent en wat je doet. Een kwartiertje is zo wegge(z)appt, maar elke dag 15 minuten stil zijn, zal je leven veranderen.

meditatie onmisbare schakel

Meditatie is een krachtig gereedschap om te leren toe te kijken op jouw gedachten en emoties in plaats van je erin te verliezen. Het is een moment van aandacht voor jezelf en te luisteren naar je lichaam en de signalen die het afgeeft. Vaak gaan we door en negeren vage of fysieke klachten, met alle consequenties van dien.

Meditatie staat aan de basis van een gezonde communicatie met jezelf en de ander en geeft een boost aan jouw kwaliteit van werken en leven.

meditatie training

Meditatie training is zeer toepasbaar in je dagelijkse leven met oefeningen die je leren alert maar ontspannen te zijn. Dit kan onderdeel uitmaken van een personal coaching of bijvoorbeeld een traject bij stress – en burn-out klachten. Je kunt je ook aanmelden voor een meditatiegroep met trainingscursus van 8 weken.

info en data

Een meditatie training van 8 weken biedt een programma met lichamelijke ontspanningsoefeningen, meditatie instructies, inspirerende teksten en huiswerkopdrachten. De groep bestaat uit maximaal 8 personen zodat er genoeg ruimte is voor het delen van ervaringen en persoonlijke begeleiding,

Henriette Wessel HR adviseur

De meditatielessen pas ik nu praktisch toe thuis. Dit geeft meer rust in mijn dag.

Lineke van der Vliet

“Martine heeft met veel kennis, zorg en enthousiasme de waarde van mediteren op mij over kunnen brengen. Het samen doen en de wetenschap dat we door de week allemaal met hetzelfde bezig zijn, geeft mij een energie die voelbaar is.”

Meditatiegroep

er start weer een nieuwe groep in januari 2018