feedback van andere stellen kan soms confronterend zijn, maar geeft ook herkenning en kan problemen relativeren

relatie reset voor wie

Relatiegroepen bij s p a r k is een traject voor ieder stel dat op zoek is naar meer verdieping en kwaliteit van leven samen. Misschien zijn jullie vastgelopen of staan jullie op het punt om uit elkaar te gaan. Het is belangrijk dat wij niet alleen iets van de ander verlangen, maar ook bereid zijn naar ons eigen aandeel te kijken en er vervolgens iets mee willen doen.

communicatie begint bij jezelf

Een gezonde relatie begint bij jezelf. Wat is jouw aandeel in de relatieproblemen en hoe neem je daar verantwoording voor? En hoe communiceer je dit vervolgens met je partner? Het is erg moeilijk om vanuit de gegroeide gedrags- en communicatiepatronen tot nieuwe inzichten te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig. Niet alleen van professionals maar ook bijvoorbeeld van andere stellen met een verfrissende kijk van buitenaf!

vaste patronen doorbreken

Een relatiegroep doen bij s p a r k is een aanzet om hardnekkige patronen samen te doorbreken. Met jullie creëren we de juiste omgeving om meer inzicht te krijgen waar jullie vastlopen en wat er nodig is om de gewenste verandering in gang te zetten. Ook als jullie uiteindelijk besluiten de relatie niet voort te zetten, is er altijd winst. Want relatieproblemen die je niet uitwerkt, neem je weer mee naar een volgende relatie.

een relatiegroep biedt ruimte

Een relatiegroep geeft niet alleen herkenning en kan jullie problemen relativeren, maar een groepsproces zet ook  verandering sneller in gang. Verdieping van een relatie geeft meer ontspanning, humor en intimiteit. En kan veel strijd en pijn, ook voor eventuele kinderen, doen voorkomen.

Zakelijk

Een relatie coaching of deelnemen aan een relatiegroep, wordt ook gebruikt door bedrijven die hun medewerkers ondersteuning bieden bij de privé situatie.

thema's

geven en ontvangen van feedback
loslaten van stress en ruzies voorkomen
rollenspellen met eigen ervaringen
inzicht vertalen naar nieuw gedrag

meer info

Marcus van den Roovaart en Martine Vogel geven relatiegroepen en vormen al meer dan 18 jaar met succes een stel.

 

voor meer info neem graag contact met ons op.