feedback kan soms confronterend zijn, maar geeft ook herkenning en kan problemen relativeren

relatieproblemen

Ieder stel dat op zoek is naar meer verdieping, zal baat hebben bij een relatie-coaching. Misschien zijn jullie vastgelopen of staan jullie op het punt om uit elkaar te gaan. Het is belangrijk dat eenieder bereid is naar zijn of haar aandeel te kijken. En er iets mee wil doen.

communicatie begint bij jezelf

Een gezonde relatie begint bij jezelf. Wat is jouw aandeel in de relatieproblemen en hoe neem je daar verantwoording voor? En hoe communiceer je dit met je partner? Het is niet makkelijk om vanuit bekende patronen tot nieuwe inzichten te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig.

vaste patronen doorbreken

Een relatie-coaching helpt hardnekkige patronen te doorbreken. Meer inzicht krijgen in waar jullie vastlopen en wat er nodig is om te kunnen veranderen. Ook als jullie besluiten de relatie te beëindigen, is er altijd winst! Want problemen die je niet uitwerkt, neem je weer mee naar een volgende relatie.

relatieproblemen de ruimte geven

Je doet het nooit alleen voor jezelf, maar ook voor de ander. Een coaching voor jullie relatieproblemen, kan veel strijd en pijn doen voorkomen. Ook voor eventuele kinderen. Samen geef je ruimte voor verdieping, met meer ontspanning, humor en intimiteit.

een traject op maat

In overleg komen we samen tot een traject op maat. Soms is het fijn om ook een keer alleen langs te komen, zonder jouw partner erbij. Hoe we dit traject invullen, beslissen we met elkaar. En als je nog vragen hebt, kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

cliënten ervaringen

Voor ervaringen van andere cliënten bij s p a r k, kun je ook een kijkje nemen op onze andere website psycholoog harderwijk  ervaringen met relatie-coaching

thema's

geven en ontvangen van feedback
loslaten van stress en ruzies voorkomen
rollenspellen met eigen ervaringen
inzicht vertalen naar nieuw gedrag

neem vrijblijvend contact met ons op

Voor vragen of meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Marcus van den Roovaart 06 432 77 9 55.