s p a r k t o f i r e het grootste vuur begint met een vonk

sparktofire

Sparktofire symboliseert de vonk die aanzet tot vooruitgang en ontwikkeling. Er is bereidheid en wilskracht voor nodig om oude patronen los te laten en fundamentele verandering in gang te zetten. Hier is lef voor nodig, maar oefening baart kunst! Het verlangen jezelf beter te leren kennen en de juiste tools voeden een innerlijk vuur dat nooit meer dooft.

holistisch denken

s p a r k werkt vanuit een holistisch mensbeeld en het zelfgenezend vermogen van de mens. Wij bieden coachings, behandelingen en trainingen aan ter ondersteuning op zowel het psychische, emotionele als fysieke vlak. Met als doel inzicht en zelfkennis te vergroten en daardoor kwaliteit van werken & leven significant te verbeteren.

meer zelfkennis en de juiste tools

Geen gesprekstechnieken, maar werken met de basismechanismen van communicatie. Het innerlijk laten spreken in plaats van te vertrouwen op aangeleerde gedrags- en denkpatronen. Wij kennen zelf de hobbels die je tegen kan komen in dit proces. Als we het hebben over ‘echt’ of authentiek gedrag, dan mag je dit ook van ons verwachten.

een nieuw perspectief

Meer dan dertig jaar ervaring in het begeleiden van zowel individuele – als groepsprocessen, heeft geleerd dat deze route een weg is naar waarachtige groei op alle niveaus: mentaal, fysiek en emotioneel. s p a r k biedt een nieuw perspectief van vonk naar vuur: sparktofire. Voor nog meer info kun je ook kijken op psycholoogharderwijk.

Jaap van den Berg - Vice President HR Learning & Leadership - Liberty Global Europe BV

Marcus is a trainer and coach with great authenticity, who thinks out of the box and is extremely skilled at recognizing his clients’ challenges. He sets exciting and manageable goals that are tailor-made for the level of development of the client. Marcus comes up with the seamless next step that is needed for the client’s individual career, which also pays off for the development of the team and the company.’

Robbert Nijkamp, Functional Application Manager

‘De behandelingen van Martine zorgden voor een omslag van mijn welzijn in de periode dat ik een burn-out had. Het maakte enorm veel positieve energie in mij los. Heel apart en fijn om te ervaren. Ik wist niet dat dit mogelijk was, maar het heeft mij er weer bovenop geholpen!!’