voor herstel van stress en burnout klachten is het herkennen van saboterend gedrag en het aanleren van nieuw gedrag essentieel

stress en burnout klachten

Stress en burnout klachten ontstaan niet zo maar. Hier kan een jarenlang proces van te veel stress met te weinig ruimte voor herstel aan vooraf zijn gegaan. Heb je maar weinig energie om aan de dag te beginnen? Is de motivatie weg of voel je niets meer? De stress kan in een aantal jaren zo hoog oplopen, dat het lichaam opgebrand raakt.

een diagnose is de eerste stap

Stress en burnout klachten zijn ingrijpende fysieke, psychische én vooral emotionele ontregelingen waarin je terecht kan komen.  Er zijn verschillende stadia met allerlei klachten die je misschien niet direct als zodanig herkent. Daarom is als eerste een scherpe diagnose heel belangrijk. Zodat je weet waar je aan kan werken.

stress en burnout klachten effectief behandelen

s p a r k is gespecialiseerd in diagnose en behandeling bij stress en burn-out klachten. Behandeling zorgt voor het weer opladen en herstel van zowel het cognitieve, fysieke als emotionele systeem. Met tools hoe goed om te kunnen gaan met stress.  En kennis over een gezonde manier van leven en werken.

voorkom uitval

Een scherpe diagnose van de ernst van de situatie is de eerste stap. Het is belangrijk om in een zo vroeg mogelijk stadium in te grijpen. Want hoe langer je doorgaat, hoe langer uitval zal duren. En dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom is het van belang dat je preventief werkt om stress belastbaar te houden. En dit integreert in jouw dagelijks leven.

heb je vragen, neem contact op

Mocht je klachten hebben, ook als je die niet goed kan duiden, dan kan je altijd vrijblijvend contact opnemen. Marcus staat je graag te woord: over spark

Mens tot Mens

Wij bieden ook een intensief trainingstraject dat wij op maat kunnen aanbieden. Kijk voor meer info op  Mens tot Mens

stress en burn-out klachten

Wilma Noort - Directie secretaresse s’ Heeren Loo

“Na al langere tijd rond te hebben gelopen met gevoelens van vermoeidheid, zowel mentaal als fysiek, was het duidelijk dat er iets moest gebeuren. Want ondanks minder werk en meer rust, namen klachten alleen maar toe. De holistische behandelmethode van s p a r k sprak me erg aan. De intake brachten mijn klachten duidelijk in kaart en die bevestiging had ik nodig.”

E.B - Actrice

“Marcus heeft mensenkennis en met zijn no-nonsense aanpak het vermogen om gelijk de kern en essentie van het probleem naar boven te halen. Hij is goed in staat om je eigen denken en gedragingen onder de loep te nemen zonder dat je daarbij het gevoel van falen hebt. Hij stuurt juist aan op je eigen kracht en leert je te accepteren waar je grenzen liggen.”

C.K. Technisch medewerker

De behandelingen bij Martine vond ik een enorme aanvulling. Het leren luisteren naar mijn lichaam heeft mij geholpen de verbinding tussen mijn geest en lichaam meer in balans te brengen om zo een beter evenwicht in mijn leven te bewerkstelligen. Zij werkt toegewijd en zet zich volledig in voor jouw gehele gezondheid.” 

meer clientverhalen

voor meer clienten verhalen kijk ook psycholoogharderwijk.com