voor meer info over tarieven of trajecten op maat kun je altijd bellen met ons

tarieven voor coaching en training

Heb je vragen over de mogelijkheden voor een zakelijk trainingstraject op maat of over tarieven voor een coaching bij bijvoorbeeld stress en burn-out klachten, een ontwikkelingsvraag of relatieproblemen; neem dan contact op met Marcus van den Roovaart over s p a r k.

Voor meer informatie over Marcus kun je ook kijken op psycholoogharderwijk.com

tarieven voor stoelmassages op locatie

  • een eenmalige opdracht voor stoelmassages is 60 euro per uur exclusief 21% btw; voor minimaal 2,5 uur per opdracht.
  • afhankelijk van het aantal massages per dag rekenen wij een tarief per stoelmassage met een voorstel op maat; kijk ook op stoelmassages
  • voor info kun je bellen met Martine over s p a r k

vragen over holistische behandelingen en tarieven

Wil je langskomen of heb je nog meer vragen over Martine haar manier van werken, dan kun je haar mailen contact of vrijblijvend bellen op mobiel Martine 06 14 19 45 86. Ze staat je graag te woord!

Albert Verwij, Adviseur Arbo, Veiligheid en Verandermanagement

Ik heb Marcus ervaren als een warm bad op het moment dat ik op m’n werk serieus in de knel kwam te zitten en het leven stil leek te vallen. De rust en het vertrouwen die hij me op dat moment wist te geven deed mij op adem komen. Dat Marcus naast me kwam staan op moeilijke momenten met werkgever en bedrijfsarts was zeer waardevol. Marcus heeft me geholpen nieuwe ruimte in mezelf te vinden, scherper te kiezen, duidelijker te zijn. Allemaal nieuwe dingen in mijn rugzak waar ik dagelijks baat bij heb.

Ingrid Edelbroek, HR Adviseur

Als aanvulling op mijn gesprekken met Marcus ben ik ook regelmatig bij Martine geweest voor een holistische behandeling. Ik kwam vaak gespannen en gestresst binnen maar na Martines behandeling ging ik ontspannen en loom (en soms vermoeid) de deur uit. Martine heeft mij geleerd beter contact te maken met mijn lichaam en stil te staan bij hoe ik mij voel en hoe je door middel van ademhaling kan ontspannen.